søndag den 11. august 2013

Omtale i RUM






Cool nyheder fra The Travelling Band

Tjek den nye AW13 kollektion fra The Travelling Band, der i disse dage går i luften med lækre og bløde puder, pufs og sengetæpper. kollektionen er der blandt andet arbejdet med naturlige syrefri plantefarver og tekstiler, hvor skandinavisk design møder etniske indslag, som holdet bag har hentet i blandt andet Indien. 

Priser fra 149,- kr. 

The Travelling Band
Hellerupvej 12
2900 Hellerup

www.thetravellingband.dk 









Just arrived...

Fantastiske gamle stenfade er netop kommet ind i butikken!

tirsdag den 6. august 2013

Countdown...





 På Defining Scandinavia 8.-11. august 2013, vil The Travelling Band præsentere sin første kollektion af puder, pufs & sengetæpper. En kollektion, hvor vi har arbejdet med naturlige syrefri plantefarver og textiler, i et miks af skandinavisk design vs. etnisk design.

Målet med vores AW13 kollektion er at den skal den signalere personlighed og lidt lun humor, alt sammen til fair priser…

Vi arbejder ikke ud fra en ’masterplan’ men en ’master#mave#fornemmelse#plan’

Når vi rejser er kufferten fyldt med bunker af nye ideer og tanker om hvad vi skal opnå på rejsen. Vi låser os aldrig fast på det planlagte.

Inderne elsker at fortælle os ’in India is everything possible’  derfor er vi konstant åbne, for hvad der inspirere og hvad der er af nye muligheder. Som oftest ændrer vi mange gange i de oprindelige ideer, på vores vej gennem dette forrygende land.

Vi tror på vores mavefornemmelse og at man med masser af humor, respekt og smil, når man meget langt  -  hvilket er blevet til det bærende element i The Travelling Band.

At gå mod strømmen, hoppe på et fly til Indien for små tre år siden og tænke ’hvad har vi gang i’, uden at ane hvad det skulle føre til. At åbne butik midt i den værste krise, at opleve den kolossal positive modtagelse i forretningen på Hellerupvej 12, har været en stor oplevelse. Al dette samt opfordringer, har ført til at vi nu tager springet ud i et nyt kapitel og hermed præsentere vores første efterårskollektion.

Hjertelig velkommen

The Travelling Band

Stand nr. C7

Jette, Hanne & Lene

mandag den 5. august 2013

The Travelling Band på Defining Scandinavia


Vi glæder os til at vise The Travelling Bands første kollektion
 på 
Defining Scandinavia, Øksnehallen 
i kommende weekend